Making of Aja

My fav band..check out my Aja shirt in pic...it's the one band..one piece of life..i enjoy..never wanted to play it..just let it sink in..my own wharped ideas of what the songs mean..98 lp (2).jpg

良い音楽
はい私は同意する。
私は本当に音楽を読んでいないし、Steely Danを聴くためのステレオも持っていない。だから私は彼らがラジオでそれをプレイすることを望み続けています。それが理にかなっていることを願っています。

はい私は同意する。
私は本当に音楽を読んでいないし、Steely Danを聴くためのステレオも持っていない。だから私は彼らがラジオでそれをプレイすることを望み続けています。それが理にかなっていることを願っています。
あなたは私の奇妙なユーモアのセンスを共有しています。喜んでいる。 :cheers:

Back